• Українська
  • English
×

ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ

В університеті розпочався новий навчальний рік і відбулась традиційна зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» Павла БЕРНАЗА зі здобувачами вищої світи.

Павло БЕРНАЗ довів здобувачам вищої освіти інформацію, що відповідно до рішення Вченої ради університету та наказу ректора його призначили новим гарантом ОПП «Правоохоронна діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Обговорили питання цьогорічних змін до ОПП, за якою вони навчаються, графік навчального процесу, необхідність якісного проходження практики та стажування, а також атестацію, яка здійснюється у відповідності до стандарту вищої освіти у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту.

Наприкінці зустрічі здобувачі запропонували гаранту ОПП Павлу БЕРНАЗУ проводити їх на постійній основі. Своєю чергою, гарант ОПП Павло БЕРНАЗ побажав здобувачам плідно працювати та успіхів у навчанні, а також висловив сподівання, що більшість випускників оберуть саме рідний університет для продовження навчання на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

Перейти до вмісту