• Українська
  • English
×

Засідання конференції трудового колективу університету

Сьогодні, 20 січня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулася чергова конференція трудового колективу за участю делегатів від науково-педагогічного складу, командно-адміністративного та навчально-допоміжного персоналу, курсантів та студентів університету.

Відкрився захід вступним словом ректора закладу вищої освіти доктора юридичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, член-кореспондента Національної академії правових наук України Сергія Кузніченка.

Для проведення зборів конференції було обрано президію у складі: головуючого – Віктора Конопельського, доктора юридичних наук, професора; заступника голови – Андрія Бабенка, доктора юридичих наук, професора; секретаря – Руслана Крапивного, начальника відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю, та двох членів президії – Вікторії Томашевської, студентки 4-го курсу, та Данили Земцева, курсанта 2-го курсу.

Після обрання президії та затвердження порядку денного, на розгляд конференції трудового колективу було винесено питання про затвердження колективного договору Одеського державного університету внутрішніх справ на 2022-2026 роки, який за результатами розгляду було підтримано та затверджено.

З наступним питанням про погодження дати проведення урочистих заходів з відзначення 100 років із часу заснування ОДУВС на 26 серпня 2022 року виступив ректор Сергій Кузніченко. Пропозиція була підтримана делегатами трудового колективу.

Далі для розгляду наступного питання слово було надано професору кафедри адміністративного права та адміністративного процесу, почесному професору ОДУВС, доктору юридичних наук, професору, заслуженому юристу України Христофору Ярмакі, який підняв питання про порушення клопотання перед Одеською обласною радою щодо нагородження трудового колективу Одеського державного університету внутрішніх справ Грамотою Верховної Ради України з нагоди 100 років із часу заснування закладу вищої освіти.

З останнім питанням про розгляд кандидатур працівників для заохочення з нагоди 100 років із часу заснування університету виступив начальник відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Едуард Данєлян.

Після погодження запропонованих кандидатур роботу конференції трудового колективу було завершено.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту