• Українська
  • English
×

В ОДУВС відбулась презентація сучасних технічних засобів, які використовуються в діяльності оперативних підрозділів НПУ

Сьогодні, 25 січня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся семінар, присвячений сучасним технічним та програмним рішенням у діяльності підрозділів оперативно-технічних заходів Національної поліції України.

Про новітні технічні засоби та програмне забезпечення, яке використовується в діяльності оперативних підрозділів, курсантам та науково-педагогічним працівникам вишу розповів перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції генерал поліції третього рангу Михайло Кузнєцов.

Зустріч відбулась за участі начальника Департаменту стратегічних розслідувань НПУ полковника поліції Валентина Копаєва, начальника Департаменту оперативно-технічних заходів підполковника поліції Сергія Поплавського, начальника ГУНП в Одеській області генерала поліції третього рангу Миколи Семенишина.

Привітав учасників семінару ректор університету Сергій Кузніченко, який підкреслив важливість заходу задля ознайомлення майбутніх офіцерів поліції з технічними інноваціями, які допомагають правоохоронцям у розкритті резонансних правопорушень.

Під час зустрічі були розглянуті питання правового регулювання проведення негласних слідчих (розшукових) дій та аналітичного опрацювання інформації про зв’язок.

Разом з цим, курсантам та науково-педагогічним працівникам університету розповіли про аналітичне супроводження оперативно-службової діяльності підрозділів кримінальної поліції та органів досудового розслідування, а також актуальні проблеми використання поліграфічних досліджень в системі Національної поліції.

Очільник кримінальної поліції України змістовно відповів на чисельні запитання курсантів, а на завершення семінару відбулась презентація сучасних технічних засобів, які використовують працівники оперативних підрозділів Національної поліції.

Перейти до вмісту