• Українська
  • English
×

Бінарне заняття з організації діяльності дільничних офіцерів поліції

27 січня кафедрою адміністративної діяльності поліції факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності було організовано проведення бінарних семінарських занять з навчальної дисципліни «Організація діяльності дільничних офіцерів поліції» за темою «Теоретичні та правові основи взаємодії дільничних офіцерів поліції з населенням» зі слухачами 3-го року заочної форми навчання факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності з підготовки фахівців освітнього ступеня «бакалавр» галузь знань 26 Цивільна безпека, спеціальність 262 Правоохоронна діяльність, які навчаються за програмою «2 роки курсант – 1 рік слухач».

Провідним інспектором відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Андрієм Франковським спільно з т.в.о. завідувача кафедри кандидатом юридичних наук підполковником поліції Аллою Пишною було розглянуто особливості діяльності дільничних офіцерів поліції.

Особливе зацікавлення аудиторії викликало обговорення проєкту «Поліцейський офіцер громади», а саме:  порядок добору на службу ПОГ, проходження конкурсу на посаду, навчання, особливості роботи, взаємодія з органами місцевого самоврядування, звітування перед громадою про здійснені заходи щодо забезпечення публічної безпеки та порядку на території обслуговування, рівень довіри населення до поліції.

Окремо було звернено увагу слухачів на дотримання принципу взаємодії з населенням на засадах партнерства, зокрема, залучення громадських формувань до охорони громадського порядку та державного кордону. Визначено особливості їх створення, функціонування та ліквідації.

Перейти до вмісту